Bitcoin meet-up i Oslo 09.09.2022

Vi har fått låne Agens sine lokaler for et Bitcoin meet-up. Agens spanderer øl/brus og snakcs. Derfor viktig at dere melder dere på så vi vet hvor mange som kommer. Påmelding kan gjøres på Eventbrite.

NB: Ingen pizza denne gangen.

«Nordlys» gir oss et lite entusiastisk glimt inn i Lightning-nettverkets indre. Hva skjer egentlig når vi åpner en kanal? Hva i all verden er en HTLC? Og hva gjør ærlige Alice når skurken Bob prøver å jukse til seg noen sats? Det ryktes om klein musikk, live Python-koding og høytlesning av (trolig fargeløs) JSON. Ca 40 minutter.

Bonusforedrag? Vi får se! Det ser lovende ut 😊

Og viktigere enn snack, øl og foredag; andre likesinnede psykopater kommer for å nerde om bitcoin.

Hvis du foretrekker å være anonym så bare ta kontakt med @hfossli på Twitter. Han kan også kontaktes på telefon eller Signal på +4747650143.

NB: Vi har en ingen-bilder policy på eventet så la mobilen ligge i lomma.