Endelig Mandag

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

Håper dere har hatt en flott helg, nå er det en ny uke med nye muligheter, ta dem 😊 Lørdag kom Oppsummeringen for August ut for dere som abonnerer på nyhetsbrevet, så først og fremst vil jeg si hei og velkommen til dere som meldte dere på i går, jeg er evig takknemlig for at dere støtter meg i min reise til å kunne jobbe med Bitcoin adopsjon og forståelse på fulltid.

Når jeg skriver dagens nyhetsbrev så tester vi nok engang et viktig støttenivå som nå befinner seg på ~ $19.600 denne støttelinjen strekker seg tilbake til midten av Juni, vil den fortsette å holde eller får vi et brudd til nedsiden?

Tradingview

– Uken oppsummert med vinnere og tapere. Vinnerne: LUNC +98% – DFI +23% – LDO +20% – XEC +17% – ATOM +14% – LTC +13% – BIT +12%. Taperne: HNT -31% – XCN -8% – OKB -6% – HT -6% – USDN – 6% – AVAX -6% – CHZ -5%. – (OBS. Ville vært forsiktig med LUNC).

@Cryptobubbles

– Cardano (ADA) Vasil Hardfork har fått en dato. 22. September! – Hardforken vil øke kapasiteten på nettverket samtidig som den vil redusere kostnader. Den vil også muliggjøre for utviklere å kunne lage kraftigere og mer effektive blokk-kjedebaserte applikasjoner etter oppgraderingen.

Lindy Effekten er et teoretisert fenomen der den fremtidig levetiden til ting som er “non-perishable/ikke-forgjengelig” altså ting som ikke blir borte, som en teknologi eller en idé, er proporsjonelt til sin nåværende alder. “jo lengre noe har overlevd/blir brukt jo lenger er den for ventede levealderen:

@Murad Mahmudav

– 16% av Amerikanere har brukt Bitcoin så langt. Hvis vi sammenligner adopsjonen vi ser hos Bitcoin med andre teknologier så kan Bitcoins adopsjon kanskje best sammenlignes med adopsjonen vi så av internett, og hvis vi antar at trenden vil være noenlunde lik, så vil de neste fem årene være helt ville!

@Documenting Bitcoin

– I sist uke snakket jeg om at boligmarkedet i USA har begynt å kollapse og man ser en 25% økning i antall hus på markedet. Disse tallene fra re:venture viser at spesielt byer som ligger i sør-vest i USA ser en eksplosjon av eiendommer som legges ut for salg. Enda mer interessant er hvis du sammenligner hvor disse byene er på kartet med “tørke-kartet” som ble publisert 1 september 2022.

@re:venture

– Hvis du har panikksolgt dine Bitcoin i de siste ukene, så er det en stor sjanse for at hen her har kjøpt dem av deg. Hen kjøper Bitcoin for rundt $2-8 millioner hver eneste dag.

@Bitinfocharts @capital15c

– Overskriften “Ethereum ser 70.000 nye adresser daglig i oppløpet til The Mergeså jeg på to ulike nettsteder i helgenDet er lett å la seg rive med av overskrifter, ikke gjør det. Ethereum er ned fra toppen i November i fjor på 155.000 nye daglige adresser og har nå rundt 58.000 nye daglige adresser (14 dagers snitt). Bitcoin til sammenligning har 392.000 nye adresser daglig (14 dagers snitt).

@Glassnode

– Investor og trader Johal Miles publiserte denne og sier “jeg har blitt fortalt at denne gangen er det annerledes”. Antar vi at denne gangen følger det samme mønsteret som vi har sett fra 2014 vil selv et fall ned til $14k være innenfor modellen.

@JohalMiles

– “Bitcoin er uunngåelig” – I hele menneskehetens historie har vi gravitert mot den hardeste formen for penger og med flest mulig av egenskapene under. Når du ser bildet under kan man fort skjønne hvorfor man fikk sedler “jeg skylder deg lapper” som representerte gull, for å gjøre gull lettere å flytte og dele så selv på en gullstandard måtte man kombinere dette for å få et godt fungerende pengesystem. Med Bitcoin får du alle egenskapene utenom en lang forhistorie som en form for “penger”.


For dere som ikke har vært på Bitcoin meetups, så anbefales det og nå har du to gode sjanser:

  1. Bitcoin meetup i Oslo 09.09 → Les mer om, og meld deg på her!
  2. Bitcoin meetup i Stavanger 11.09 → Les mer om når og hvor her!

Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen