5000 Dager

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

5000 Dager

I dag har Bitcoin vært operasjonell i 5000 dager siden første blokk, genesis blokken ble opprettet 3 Januar 2009. Gratulerer med femtusendagers-dagen 🎉

I dag startet rettssaken mellom Craig Stephen Wright som hevder å være Satoshi Nakamoto (blir ofte referert til som “Faketoshi”). og den Norske Twitter brukeren Hodlonaut. En tidslinje som leder opp til rettssaken finner du her, og her. Historien involverer en dusør på $5000 for å avsløre identiteten til Hodlonaut og en telefon til hans arbeidsgiver der en privatetterforsker utga seg for å være politi og en masse mer. Alt startet med at CSW ønsket å stilne Hodlonaut for å ha anklaget han for å være en svindler på Twitter.

@Opensats.org

Rettssaker som disse er utrolig kostbare, og hvis du ønsker å være med å støtte Hodlonaut så kan man gjøre dette her. Så langt har 70.8 Bitcoin og $64.000 blitt donert til Opensats Legal Defense Fund, fondet som skal hjelpe å forsvare Bitcoin utviklere og bidragsytere fra søksmål som ellers kunne vært potensielt ødeleggende for de det gjelder men som likevel står opp for Bitcoin i aller høyeste grad.

(p.s. I morgen kommer inflasjonstallene (konsumprisindeksen) for USA)

– Pierre Poilievre som er pro-Bitcoin ble i helgen erklært som ny leder for det konservative partiet i Canada. Ikke bare er han for Bitcoin men han vil også forby politikere fra å være medlem av WEF World Economic Forum, en organisasjon som er helt åpen om sin dystopiske agenda som satt på spissen ble best formulert av lederen Klaus Schwab selv, “Du skal ikke eie noe, og du skal være lykkelig”. Gratulerer til Pierre, under kan du se en tale Pierre holdt tidligere om inflasjon og Canadas pengepolitikk, den er fantastisk bra.

Pierre Poilievre om Inflasjon og pengepolitikk


– Michael Saylor’s Microstrategy skal nok engang hente opptil $500.000.000 for å kjøpe enda mer Bitcoin. Michael Saylor kommer etter min mening til å gå inn i historien som personen bak verdens største trade. I menneskehetens historie har det aldri vært noe som har den enorme oppsiden vi ser hos Bitcoin i dag. Helt rått!

@Microstrategy

– Sky Mavis (Axie Infinity skaperen) har inngått partnerskap med Google Cloud der Google Cloud skal bli en Ronin Nettverks-valdator. Samarbeidet er ment å sikre blokk-kjeden på en bærekraftig måte. Gjennom Google Cloud services vil Sky Mavis kunne bli en lanseringsplattform for nye blokk-kjede spill der Mavis prøver å gjøre Ronin til “Go-To” løsningen for NFT skaleringsløsninger for gaming. @venturebeat

– Torsdag 15. September 10AM E.T skal Gary Gensler Chair fra SEC (Securities and Exchange Commission) stille foran Senatets Banking komité. Du kan følge høringen Live her. Utspørringen av Gensler kommer trolig i stor grad til å dreie seg om krypto der spørsmål som “Faller Ethereum under verdipapirloven?” og “Hvorfor godkjenner man ikke en Bitcoin Spot ETF?” forhåpentligvis blir sentrale saker. (Gensler og Ethereum)


– Forrige uke oppsummert. Vinnere: LUNA +235% – LUNC +84% (forsiktig) – RVN +74% – TON +31% – HNT +27% – ATOM + 23% – ETC +21% – APE +20% – EOS +17%
Taperne: DFI -9% – SCAM/HEX -9% – XCN -8% – NEXO -6% LEO -3%.

@Cryptobubbles

– 19.147.473,42 Bitcoin har blitt minet når jeg skriver dette, det utgjør 91.17% av alle Bitcoin som noen gang vil eksistere. Bare siden jeg skrev at vi nå hadde nådd 19.000.000 Bitcoin har 150.000 nye Bitcoin blitt “utstedt”. Det er dermed kun 8.83% igjen å mine av alle Bitcoin som noen gang vil eksistere, en prosess som vil ta over 115 år. Hvis du ikke får FOMO (fear of missing out) av å lese denne statistikken, vil jeg anbefale å lese om S-kurve adopsjon og knapphet fordi vi er fortsatt ekstremt tidlig.

@Clark Moody Dashboard

– Mott Capital la ut denne grafen nylig der den gule linjen er S&P 500 sin prisbevegelse i 2008, og den hvite hvor vi er nå. spretten opp vi så denne uken matcher det vi så i 2008 og denne uken blir avgjørende. Vil vi falle likt som i 08 (langt ned)? Eller kommer inflasjonstallene i morgen inn såpass lave at vi ser mer optimisme i markedet?

@Mott Capital @MichaelMottCM

– XRP søksmålet: Ripple Labs (XRP) og SEC (Securities and Exchange Commission) har søkt samlet om å få en fortgang i sakene og begge parter er villige til å legge kortene sine på bordet for hverandre. Skulle Dommer Analisa Torres bevilge søknaden vil vi nærme oss slutten av rettssaken. 19. September kan allerede være datoen da vi får se hva partene har på hverandre. @Zycrypto

– Ethernodes.org rapporterer om at 84% av nodene er nå klare for mergen til Ethereum over til Proof of Stake og fredag ble den siste shadowforken “mainnet-Shadowfork-13” fullført.

Ethernodes.org

– “Economic Secretary to the Treasury” Richard Fuller i Storbritannia sa i en debatt om kryptoregulering i parlamentet sist Onsdag:

Regjeringen ønsker at Storbritannia skal bli den dominante globale hubben for kryptoteknologier”. Richard Fuller @investing.com

Det begynner å bli en del land nå etterhvert som ønsker å være “den globale hubben” for kryptovalutaer. konkurransen vil kun tilspisse seg fremover.


@Lina Seiche

Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen