Bitcoin Amsterdam 2022 (12-14 oktober)

I regi av Bitcoin Magazine kommer verdens største Bitcoin-konferansen til Europa og Amsterdam. Fra onsdag 12. oktober til fredag 14. oktober kommer noen av de største navnene i det internasjonale Bitcoin-miljøet til å stå på scenen i Westergas i det gamle industriområdet Westerpark, Amsterdam. Det vil også være en norsk speaker og det er ventet at flere nordmenn vil delta på festivalen.

Bitcoin Magazine er kjent for å arrangere den største Bitcoin-konferansen i verden, kalt Bitcoin Miami hvert år. Dette er første gang magasinet skal arrangere en egen konferanse i Europa – og programmet er spekket med godbiter fra begynnelse til slutt. Fra Norge er Erik Dale invitert som speaker, og ved å bruke rabattkode «EURODALE» kan man få 10 prosent rabatt på billettene. Billettene kan kjøpes her.

Se trailer: