Bære eller briste

Bære eller briste!

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

Hei, Jeg håper helgen har vært fin og at vi er klar for nok en viktig uke. Viktig fordi vi tester viktig støtte på S&P500 på rundt 3650 og dersom vi sammenligner S&P500 i 2022 mot S&P500 i 2008, så er likheten slående. Skulle motstanden bryte så er 3200 helt innenfor rimelighetens grenser og da vil Bitcoin og krypto følge med ned mens investorer “de-risker” ytterligere.

@Bloomberg @Mott Capital

YTD (year to date) utviklingen til S&P 500 viser at bortsett fra helsesektoren og Energi (naturlig nok), så er det rødt over nesten hele linjen.

@Finviz YTD chart.

Denne gangen faller HELE markedet, ikke bare aksjer, krypto, råvarer eller obligasjoner, alt faller samtidig. Gull som historisk skal være den “trygge havn” har falt til $1640 som er ned 15% fra 2011 når prisen toppet på $1920 – Bitcoin er opp 1.548% fra sin topp i 2013. Gull har ikke fungert som en inflasjonshedge siden markedene krasjet i 2008. Det blir spennende å se hvor bra gull fungerer fremover når man har en yngre generasjon som våkner opp til Bitcoins egenskaper.

@Gull 6mnd

Denne uken kan som nevnt bli svært viktig, vi tester for øyeblikket 21-ukers glidende gjennomsnittslinjen på månedlige candles (S&P500), og får vi en klar avvisning her som vi gjorde i 2001 og 2008, så kan dette være starten enda et løp til nedsiden.

@MatthewHyland

– Dersom vi sammenligner Bitcoins gjennomsnittlig vekst med dagens prisnivå så kan vi se at Bitcoin faktisk følger ganske tett på, bare ikke like mye som tidligere som er naturlig nok under en resesjon. Skulle vi ta utgangspunkt i at vi fortsetter å følge sånn noenlunde, så har vi seks måneder igjen hvor vi kan stacke sats billig før vi beveger oss opp igjen.

@Coinmarketcap @PlanBTC.com

– Glemmer vi makrosituasjonen og kun ser på trading-patterns (mønster) som noen liker å kalle for horoskop for tradere, så kan en mulig diamond bottom få oss nesten opp til $22k igjen.

@TAtrader

– 23. September sendte noen Bitcoin verdt $100.000.000 for under fem kroner, prøv å gjør det i en bank! Så still deg spørsmålet, hvorfor er bankene imot denne teknologien? 🤡🌍

@mempool.space

– Peter Warren fra Tid Er Penger podcasten påpeker at hele syv “stabile” valutaer falt mer sist uke enn Bitcoin, den Norske kronen var blant dem.

@Bloomberg @PRingholm @PeterCWarren

– Uken endte blandet, vinnerne var: ETHW +61% – XRP +35% – AGO +26% – XCN +20% – COMP +17% XDC +10% – CHZ +9%. Taperne var: LUNC -23% – TON -21% – RVN -17% – EOS -16% – ETC -13% – NEAR -13% – CRV -13% LEO -13% – ATOM -11%.

Cryptobubbles

– Siden Covid bunnen: Bitcoin +201%. handelsvarer +86% – NASDAQ +62% – Russel 3000 +60% – Gull +7% – High Yield Obligasjoner +4% og Long Duration Obligasjoner -33%. Når vi en dag kommer oss ut av krisen vi befinner oss i, så gleder jeg meg til å vise til samme chart for Bitcoins prisøkning siden “krisen” mot øvrige markeder, jeg har en god følelse for at det klinger like bra som når man måler Covid-bunnen til nå.

– På Tradingview er det ikke alle tradere som er like Bearish, Stockmoney Lizards som stadig legger ut bra charts mener at det vi ser nå er en klar dobbel-bunn og at vi nok engang skal teste motstanden på $25.000. Hva tror dere, opp eller ned? De som sier de “vet” hva som vil skje fremover har enten en tidsmaskin eller så lyver de, her kan alt skje, vi er i ukjent farvann.

@Tradingview @StockmoneyL

– I kveld er jeg invitert til å slå av en prat på YouTube Kanalen til Ken Erik Ølmheim kalt Kryptolabs også kjent fra Kryptovaluta Norge gruppen på Facebook. Det blir en casual samtale om alt og ingenting, og dere er hjertelig velkommen til å se på og delta i kommentarfeltet, sendingen vil starte 21:00


Jeg har ikke nevnt det, men nylig skrudde jeg på gift referrals for dere som støtter nyhetsbrevet, de av dere som er aktive skal ha fått en mail/får en snart, der dere kan gi vekk gratis nyhetsbrev i 30 dager til venner og kjente sammen med en personlig melding til mottaker, helt uten at de trenger å legge inn noe info om seg selv. Håper dere benytter dere av sjansen og deler linkene, jeg ser noen har begynt allerede, takk 👍

P.S Denne uken feirer både jeg og kona at vi blir eldre, så om nyhetsbrevet blir litt kortere enkelte dager så er det nok derfor.


Robert Breedlove og Jason Lowery om Ethereums PoS merge og PoS mot PoW og hvorfor Bitcoin er den eneste veien videre når det kommer til en kryptovaluta som vi skal behandle som penger. Episoden anbefales virkelig: https://open.spotify.com/embed/episode/5YrC5TqeeVFBUFdnD1ah9F

@Lina Seiche

Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *