Elon Musk og Twitter

27.10 Dagens Overskrifter

Elon Musk og Twitter

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

Dogecoin er opp 30% på 3 dager etter at Elon Musk gikk ut å sa at kjøpet av Twitter etter planen skulle fullføres nå på Fredag. Mange investorer spekulerer nå i at Dogecoin vil bli en av kryptoene man \vil kunne tipse med på Twitter etter at Elon stadig har frontet Dogecoin som en seriøs motstander mot Bitcoin, selv om han sier at det er mest “for morro”.

Elon Musk planlegger angivelig å si opp hele 75% av de ansatte på Twitter og “starte på nytt”. Elon vil kvitte seg med alle former for sensur på plattformen og ikke minst deplattforming (når brukere blir kastet ut for å være kontroversielle).

Hvis jeg var Elon og skulle forbedre Twitter er det noen få grep jeg ville gjort i tillegg:

  • Ved å identifisere seg selv og sette inn f.eks. 100,- (engangssum) kan man få verifisert status og hvor gjentatte brudd på retningslinjene gjør at Twitter vil kunne ta disse pengene og stenge kontoen – man vil oppnå mindre botter og spam.
  • Utnytte Twitters enorme brukergruppe og opprette en Lightning wallet tjeneste og gjøre Twitter til en seriøs betalingsplattform for fremtiden. De ville umiddelbart blitt en av de største.
  • Integrert video i større grad. Jeg ser ofte linker til YouTube på Twitter for innhold som kunne vært publisert direkte på plattformen, og i tillegg ville jeg integrert video i Twitter spaces slik at de som fører et space ville kunne vise seg selv/interaktiv tavle, på video dersom de ønsker.

Mulighetene Elon har nå når han kjøper Twitter fortjener mer enn en fotnote i et nyhetsbrev, denne mannen kan omskape verdens diskusjonsforum i stor grad til det bedre. Jeg er svært spent på hvor Twitter er på vei og hvis du ikke har en Twitter konto, ville jeg anbefale deg og opprette en fordi denne plattformen vil jeg tro at kun vil bli enda mer aktuell fremover, og det er en plattform hvor du kan snakke direkte til din lokale politiker eller hjertesak.

Elon Musk besøkte Twitters kontorer i Ssan francisco i går: Entering Twitter HQ – let that sink in!

Jeg er selv aktiv på twitter og skriver om alt og ingenting, du kan følge meg her!


– For de som sverger til regnbuegrafen til Bitcoin, så kan jeg med glede dele at vi nå er rett tilbake i “brannsalg” territoriet etter å ha duppet under en liten periode. Skulle vi nå den oransje delen av grafen i 2025, slik som vi så denne gang, så sitter Bitcoin pent på $301.331 pr Bitcoin. Skulle vi nå det røde feltet slik som i 13 og 17, så vil Bitcoin nå $763.920. Det høres jo helt spinnvillt ut, men hvis S-kurve adopsjonen fortsetter i samme takt og Bitcoin holder seg sterk videre mot neste halvering, så er det ikke umulig selv om det er lite trolig akkurat nå.

@Blockchain Center

– P2P (Peer to Peer) Kryptobørsen LocalCryptos har kunngjort at de er i ferd med å legge ned operasjonen sin. LocalCryptos sier at grunnen er markedet og usikkerhetene rundt det regulatoriske aspektet rundt krypto i tiden som kommer.

– Aksjemarkedet YTD (Year-to-Date), Det er flust av aksjer som er ned noe så enormt, også innen S&P 500, som: MTCH-68% – ALGN-68% – SIVB-66% – META-62% – ZBRA-55% – ETSY-54% og PYPL -56% med flere, men “Bitcoin er for volatilt”.

@Finviz YTD Chart.

– Binance slipper en Oracle tjeneste som lar blokk-kjede apper integreres med “real world data”, BNB økosystemet vil være den første blokk-kjeden som bruker Binance Oracle og tjenesten vil rivalisere med Chainlink @TheBlock

– Tirsdag ble det på bare fire timer likvidert trades for $750 millioner samtidig som prisen pumpet til oppsiden og Bitcoin brøyt opp over $20k. Det er vondt å sitte short (satset på nedgang) og være uten stop-loss på slike dager, stakkars bjørnene.

@Coinglass LiquidationData

– Filecoin Green, et initiativ fra Filecoin, lanserer en web3 data-løsning for karbonkreditter. CO2.Storage skal i tillegg til å fasilitere karbonkreditter, være en åpen og fullt transparent løsning som åpner opp en fra før av ganske lukket industri. Filecoin Green har allerede inngått partnerskap med andre som tokeniserer karbonkreditter som Toucan, Thallo, Ripple, HBAR foundation, Envision Blockchain, Return Protocol og Gainforest. @Cointelegraph

– I går så vi Bitcoin gjøre et forsøk på å bryte over korttidsholdernes kostbasis.

@Therationalroot @BitcoinMagazine @BTCDirect

– Etter seks uker under $1 Trillion i markedsverdi gjør kryptomarkedet igjen et forsøk på å bryte den “magiske” grensen. Når jeg skriver nyhetsbrevet er markedsverdien $998,060,951,244.116

– Bitcoin mining og kryptovalutaer har blitt en så stor greie at under debatten for guvernørstillingen i New York ble kandidatene spurt om Bitcoin mining. Hva så tenker du kanskje? For 2-3 år siden var det utenkelig at Bitcoin skulle få plass i seriøse politiske debatter, og enda mindre sannsynlig at det ville være stor uenighet.

7:47 PM ∙ Oct 26, 2022


Det er alltid anbefalt å diversifisere sin portefølje 😂

@memeingBitcoin

Denne var fin:

naiive @naiivememe


Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen