05.12 Dagens Overskrifter

Nyhetsbrev 05.12

Ekstra innhold

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

Hei og god mandag!

For alle dere som allerede abonnerer, tusen hjertelig takk for støtten! Det er dere som gjør at jeg har tilgang på verktøyene jeg trenger for å kunne levere nyhetsbrevene med on-chain data og informasjon som ofte ligger bak “pluss” abonnementer på store nettaviser og lignende.

Alle som støtter nyhetsbrevet med 50,- i måneden støtter ikke bare nyhetsbrevet, de får tilgang på ekstra innhold, fullt arkiv, medlemschat (livechat), tilgang på kommentarfelt hvor jeg svarer på alle spørsmål. Video/Voicechatter samt Podcaster og Youtube besøk jeg stiller på og eventuelle giveaways jeg arrangerer.

Jeg håper dere kan ta et par minutter i dag og dele denne posten med noen som er nysgjerrig på Bitcoin og kryptospacet, eller noen som kunne trengt å ha en enkel side å forholde seg til for å holde seg oppdatert.

Hvis du deler dagens nyhetsbrev og dine venner/kjente/kolleger melder seg på 7 dager gratis, vil de nå få tilgang til å se den månedlige oppsummeringen også, slik at de får sett litt av det eksklusive innholdet. Hvis de nå også melder seg på en prøvemåned så vil de også få hele års oppsummeringen som kommer i slutten av Desember. Til dere som tar dere tiden eller eventuelt bestemmer dere for å støtte med en “kaffekopp” og prøve en måned, tusen takk 🥰

Oppsummering November

– Vinnerne fra uken som var: FTM +26% – TWT +22% – GMX +18% – IMX +14% + UNI +12% – ETHW +12% – RUNE +12% – APT +10%. Taperne: MV -16% – HNT -10% – LEO -10% – 1INCH -8% – BNB -8% – KCS -7% – SOL -7% – CRV -6%.

@Cryptobubbles

– Fear & Greed Indeksen viser at vi holder oss høyere enn snittet for de siste 3,5 månedene. Det virker som vi beveger oss sakte opp til tross for FTX kollapsen.

@Alternative.me

– First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you and then you win. Vi er nå på “then they fight you” stadiet. Det er en svertekampanje pågående rundt El Salvadors adopsjon av Bitcoin av mainstream media. President Nayib Bukele skriver tilsvar på kritikken via en artikkel i Bitcoin Magazine som kan leses her!

@Bloomberg
El Salvador 1 år med Bitcoin @Bitcoin Magazine

– Når man ser på MVRV (market value to realized value) forholdet og ser dette sammen med realisert pris (stiplet linje) så kan det tyde på (hvis man legger historikk til grunn) vi nå er bunnet ut eller at vi er i ferd med å bunne ut. Når MVRV forholdet er så lavt som nå og vi samtidig trader langt under realisert pris ($20.781 nå) så har vi klatret nærmere normalen igjen ikke så lenge etterpå.

@Glassnode

– Hvis vi ser på antallet nye adresser så snitter vi akkurat nå (30SMA) på hele 434.161 nye adresser daglig, og selv om vi er i “bear market” så ser vi en sterk opptrend! “Bitcoin er døende”…

@Glassnode

– Når vi ser på “Adjusted Bitcoin Supply Shock” er det tydelig hvorfor Bitcoin klarer seg så godt under likvideringer, det er på grunn av oss. Langtidsholdere som ikke gir slipp på sine Bitcoin, som absorberer salgene. @Willy woo –

@Woobull Woonomic

– Forsvarsadvokat James K Filan sier at en avgjørelse i SEC vs Ripple (XRP) rettssaken kan komme rett rundt hjørnet. Fredag 2. Desember sendte både Ripple og SEC inn tilsvar på motpartenes siste bemerkninger i påvente av en dom. Advokat Stuart Alderoty skriver i sluttinnlegget:

Dette er vårt siste innlevering og vi ber retten om å dømme i vårt favør. Vi har alltid vært åpen, ærlig og redelig med retten, vi kan ikke si det samme om vår motpart.” –

– 12.3% av verdens befolkning eier kryptovalutaer på verdensbasis i følge denne oversikten fra GWI. Litt skuffende at ikke Norge vises på oversikten da vi har ~10% med eierskap av kryptovalutaer (~420.000 mennesker).

@GWI.COM

– En AI (kunstig intelligens) ble spurt “kan noen stoppe Bitcoin?” Dette er svaret, interessant og verdt å dele:

@memeinbitcoin

P.s. Takk for tips på Lightning i går hvem enn dere var 🥰


Les også gjerne Matt Northbridge sin artikkel “Hvor ble det av alle rentene” på Timechain.no Den kan forhåpentligvis lære deg å gjenkjenne og navigere deg bort fra ukurante institusjoner i fremtiden.

Hvis du har Twitter, del gjerne denne videoen videre. 2:39 som skremmer vettet av meg, så bør skremme flere. Får vi Digitale Sentralbankpenger får vi en verden uten frihet.

Fr Calvin Robinson @calvinrobinson

Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen