Nytt år nye muligheter!

02.01.23 Dagens Overskrifter

Nytt år nye muligheter!

Nyhetsbrev fra Kryptonytt

Takk for det gamle, ser frem til det nye!

Som vi ønsker det nye året velkommen, må vi også si farvel til det gamle. 2022 var definitivt et år vi vil huske, med mange hendelser og utviklinger som holdt oss på tærne. I min årsavslutning (link nedenfor), prøvde jeg å oppsummere året, men selv da endte det opp med over 2500 ord – et bevis på hvor hendelsesrikt året var.

Jeg er også glad for å kunngjøre at nyhetsbrevet mitt offisielt blir 1 år gammelt på Substack i dag, selv om myklanseringen var 12. desember 2021. I løpet av det siste året har jeg publisert ~255 nyhetsbrev, og til tross for det utfordrende bear-markedet som påvirket ikke bare Bitcoin, men også aksjer og obligasjoner, har nyhetsbrevet faktisk sett beskjedent vekst, noe jeg aldri ville ha forestilt meg når Bitcoin begynte sin nedtrend. Takk for at du fortsetter å følge med, og jeg gleder meg til å dele nyheter og markedsinnsikt med deg i 2023.

2022 En oppsummering

Oppsummering av året og vi ser mot 2023 (2022 – ble en volatil storm og ikke helt det noen forventet, men skal vi klage?) Det er verdifullt å summere opp hele året, da det har vært mye som har skjedd og som det kan være verdt å reflektere over. Det har vært et turbulent år med mye negativitet i media, men jeg vil selv påstå at…

Read more


 • Vi har hatt en svak oppadgående trend siden 22. november, og snart møter vi en viktig motstandslinje som strekker seg tilbake til mars 2022. Var den lave aktiviteten vi har sett de siste to ukene et resultat av ‘tax-loss harvesting‘ og juleferie? Er vi endelig klare for noen større bevegelser? Hvis vi bryter opp og over denne motstandslinjen, som nå ligger rundt $18 000, kan det bli spennende.
Tradingview
 • @TATrader_Alan publiserte denne grafen, som viser hvordan Bitcoin brøt en langsiktig støttelinje og falt 52% over syv måneder, før den snudde opp og inn i neste bullrun. Det slående er likheten da, med nå. Spørsmålet er, vil dette være mulig i en resesjon, eller vil vi se noe annerledes?
@TATrader_Alan
 • “Krypto-minibanker” eller vekslingsmaskiner har poppet frem overalt til tross for prisbildet. I 2022 så vi over 4530 nye lokasjoner og i to nye land. Nå finnes det totalt 38.602 maskiner fordelt på 79 land laget av 45 ulike produsenter og drevet av 599 ulike operatører.
Data hentet fra coinatmradar.@Coinatmradar
 • Australia overgår nå El Salvador i antall Bitcoin “minibanker” og inntar med det fjerdeplassen i verden med sine 219 lokasjoner. Fun fact, det installeres nå i snitt seks maskiner om dagen i snitt på verdensbasis.
 • Hvis vi ser på utvikleraktivitet i året som har vært, for å få et hint om hvor det jobbes hardest fremover med både forbedringer men også med nye funksjoner, så kan vi se at ADA (Cardano) vant suverent, etterfulgt av DOT, ATOM, ETH, ICP, EGLD, FLOW, OP, APT og MATIC.
@Santiment
 • HODL’ers Cheat Sheet viser hvordan kvadranten med historisk størst nedside nå snart er bak oss og at vi nå er på vei i den historisk roligste.
@Therationalroot
 • Denne grafen fra Bloomberg er slående. Helt siden vi gikk over til fiat har mantraet vært å diversifiesere i både aksjer og obligasjoner, for de gikk sjeldent ned begge to. 2022 markerte slutten på den tradisjonelle 60/40 porteføljen og starten på en ny æra.
@Bloomberg
 • Mister hvalene troen på Ethereum? Antall adresser som holder minst 1000 Ethereum har falt fra 8276 adresser til 6578. Det er 1698 mindre hval-adresser som har dermed solgt seg ned eller ut siden Juli 2018.
@Glassnode
 • Antall holdere med over 1 Bitcoin har økt betydelig i året som har vært, vi så antallet adresser YoY gå fra 828.045 til 977.786. Det er 149.741 nye “wholecoiners”.
  – Jepp, Bitcoin er definitivt bare en boble og “alle” har mistet troen. 😂
@Glassnode
 • I romjulen kjøpte Michael Saylor og Microstrategy 2500 nye Bitcoin og innen 27/12/22 holdt de totalt 132.500 Bitcoin verdt $4.03 milliarder til en gjennomsnittspris på $30.397 per Bitcoin.

Fintwit rewind 2022:


Dette nyhetsbrevet kommer ut rykende ferskt, hver ukedag, på Substack!

Skrevet av Alexander Ellefsen