Om Timechain.no

Timechain.no er et nytt norsk Bitcoin-magasin som er drevet av fem norske Bitcoin-entusiaster. Vårt fokus er å levere artikler, intervjuer og guider av høy kvalitet.

Ansvarlig redaktør: Roger Valestrand

Alexander Ellefsen er godt kjent i det norske Bitcoin-miljøet. Alexander skriver Kryptonytt, som er Norges mest leste daglige nyhetsbrev om Bitcoin og DeFi med tusenvis av lesere fordelt på ulike plattformer. I tillegg er Alexander innehaver av Bitcoin DeFi Norge på Facebook som er en av de største Bitcoin-gruppene i Norge.

Kristian Døble er utdannet sivilingeniør og dataingeniør. Han er godt kjent i det norske Bitcoin-miljøet på Twitter og vært en av initiativtakerne til meet-ups i Stavanger-regionen.

Matt Northbridge er en av de eldste traverne i det norske Bitcoin-miljøet. Matt arrangerte meet-ups i Stavanger lenge før Bitcoin nådde mainstreamen, og han har vært en av de ivrigste bidragsyterne i det lokale Bitcoin-miljøet. Matt jobber til daglig som utvikler og han har god teknisk innsikt i hvordan Bitcoin fungerer.

Roger Valestrand har blitt en av de mest kjente stemmene i det norske Bitcoin-miljøet. Roger var tidligere ansvarlig redaktør hos Kryptografen, og han har nå tatt over redaktøransvaret hos Timechain. Roger har intervjuet flere av de mest kjente skikkelsene i det internasjonale Bitcoin-miljøet, og han har et nettverk som gjør at Timechain har tilgang til flere av de fremste ekspertene i verden.

Martin Schanche-Olsen har en etablert rolle i det norske Bitcoin-miljøet. Han er kjent for å skrevet boken «Bitcoin er harde penger: et frivillig alternativ til tvang» som ble gitt ut i slutten av 2022. Martin er aktiv i det lokale Bitcoin-miljøet i Stavanger og har vært en av initiativtakerne til meet-ups i regionen. Han har hatt foredrag om Bitcoin, og deltatt på flere Bitcoin-podcaster.